fbpx

Video & Animatie

Je kunt er niet omheen. We zijn vaker en langer online en bewegende beelden zijn de norm. Dat maakt het meest krachtige communicatiemiddel van onze tijd.

Dat merken wij ook: sinds 2007 produceren we aan de lopende band online video’s. Van korte social video tot corporate film, van employer branding video tot livestream en van 360 graden video tot online commercial.

Bij Bocavista zijn we sinds 2007 intensief bezig met online video.

We houden van video en zijn met 2.000+ geproduceerde video’s specialist in online- en social video

(al zeggen we het zelf)

Bij Bocavista zijn we sinds 1997 intensief bezig met communicatie en content creatie

Video’s die inspireren, informeren, helpen of activeren. Altijd marketing gedreven en resultaatgericht.

Bij Bocavista zijn we sinds 2007 intensief bezig met online video.

Een goed idee en een helder plan is de basis voor het inzetten van video. Bij Bocavista is dat het vertrekpunt. Wat is jouw doel? Helpen? Inspireren? Wie wil je bereiken? En verspreiding via welk kanaal is een schot in de roos? Wij denken met je mee: wie, waar, wanneer en hoe bereik je jouw doelgroep?

Op basis van de antwoorden op deze vragen werken we samen een concept uit en kiezen we de vorm van de videocontent. De keuze is reuze. Video’s die verschijnen in breedbeeld formaat, rechtopstaand, geanimeerd of als interactieve video. En soms als livestream. Een heel arsenaal aan soorten en technieken om jouw boodschap over te brengen.

Eén ding is zeker: om video kun je niet meer heen. We zijn, door onze smartphone, vaker en langer online en bewegende beelden zijn de norm. Dat maakt video het krachtigste communicatiemiddel van onze tijd.

Welk soort video past bij jou?

Er zijn veel soorten video.

Social video, how-to video, promotievideo…

De naam verraadt niet alleen het doel van de video, maar geeft ook min of meer de lengte en de eventuele call-to-action al aan.

Storytelling: vertel jouw verhaal

Een überhip woord de laatste tijd: storytelling. Kort door de bocht is storytelling het gebruiken van verhalen om iets voor elkaar te krijgen. Met verhalen ‘connect’ je met je doelgroep. Goede verhalen inspireren, helpen of verleiden.

En met welk medium kun je het best je verhaal vertellen? Juist, video.

Staande video?

Je zult wel moeten ;-)

Social video dus. Een online video, speciaal gemaakt om het beste uit de verf te komen op verschillende platforms. Facebook, Instagram, LinkedIn en uiteraard YouTube. Video domineert onze newsfeeds en tijdlijnen steeds meer. Per platform bepaal je wat je wilt laten zien, waarbij ‘engagement’ het cruciale woord is. Of, simpeler gezegd, video waarmee je doet waar social media voor zijn bedoeld: een band opbouwen met je doelgroep.

De Bocavista Design Club is een club talentvolle marketeers, designers, copywriters en contentmakers die je design werk uit handen nemen.

How-To video. Meest gevonden.

Dit is een van de meest gezochte en dus ook meest gevonden soorten video. Van een kleine tip tot een urenlange cursus. Het maakt niet uit, als het je maar helpt.

How-To video’s zijn perfect om je doelgroep te helpen met vragen over je product of expertise.

Dus of iemand nu graag wil weten hoe hij alles uit een tandpastatube haalt of serieus werk wil maken van het schilderen van een muurtje, een how-to video is vaak het startpunt.

Bekijk onze How-To videos

gemaakt voor CetaBever

Je eigen commercial. Let’s go viral.

Je eigen commercial. Let’s go viral.

Promotie- of campagne video. Ook wel gewoon commercial genoemd. Zo’n online commercial – pre roll – is ideaal om een product of dienst te promoten, of om een event aan te kondigen.

De video is meestal kort en krachtig, gaat direct naar de kern en zet de kijker aan tot actie via een ‘call to action’.

Bellen, e-mailen, een website bekijken, zich aanmelden, iets kopen of ergens naartoe gaan? Zolang het maar een concrete handeling is.

Deze online commercials worden vaak via social media zoals Facebook, YouTube, Instagram, What’s app of Linkedin verspreid.

Je ziet ze als zogenaamde pre-roll, mid-roll of post-roll voorbijkomen in je tijdlijn of ziet ‘m voordat de YouTubevideo die je wilt kijken start.

Livestream.

Dat is pas hot!

Wekelijks maken wij live tv voor de NOS. Daarnaast produceren we livestreams voor bedrijven en organisaties. Dat doen wij op locatie én bij ons in de studio, volledig coronaproof.

Bas is van huis uit programmamaker en helemaal in zijn element als het gaat om live. Inhoudelijk denkt hij graag mee.

Livestream Bocavista

Als je vacaturepagina uitpuilt, ben je natuurlijk geholpen met een fatsoenlijke wervingscampagne.

Employer branding, jouw mensen maken het verschil.

Als je vacaturepagina uitpuilt, ben je natuurlijk geholpen met een fatsoenlijke wervingscampagne. Je bedrijfsvideo kan hier deel van uitmaken, maar er is een betere optie: de wervingsvideo als onderdeel van je employer branding.

Een video die de aandacht trekt en waarmee sollicitanten over de streep kunnen worden getrokken.

Dit doen we door het bedrijf én de specifieke functie te portretteren. Een wervingsvideo schept de juiste verwachtingen en geeft je de kans om een eerste positieve indruk achter te laten. Het mes snijdt aan twee kanten, want het profileren van je bedrijf door je eigen personeel in te zetten, is de trend van 2020.

Interactieve video; betrokken, persoonlijk en meetbaar.

Interactieve video; betrokken, persoonlijk en meetbaar.

Niet alleen kijken, maar ook klikken en dus zelf bepalen wat je wilt zien in zo min mogelijk kliks. Met interactieve video bied je jouw doelgroep een keuze.

Daarmee ben je in staat om meer content aan te bieden en toe te spitsen op meer mensen.

Zo bedien je dus meer mensen in één video! Een vraag stellen, is vaak belangrijker dan zomaar een boodschap zenden.

In een interactieve video kun je connectie maken met je doelgroep met een persoonlijke benadering.

Naast die persoonlijke benadering, verkrijg je ook nog eens het antwoord op jouw vraag! Met een interactieve video kun je meten waar iemands interesse ligt, wat iemands behoefte is of welke voorkeur iemand heeft. Bovendien zie je precies waar en wanneer iemand klikt. Zo kun je maatwerk leveren.

Meer weten over onze diensten? Maak nu een afspraak!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: dat bureau zie ik wel zitten? Neem dan contact op!

Bel mij op 06 50 65 71 71 of mail naar bas@bocavista.nl om te ontdekken hoe ons team jou kan helpen.