Arbeidscampagne voor Gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam wil het lerarentekort aanpakken. Ze willen niet alleen docenten uit andere regio’s naar zich toe trekken, maar ook mensen aansporen het zij-instroom traject aan te gaan. In samenwerking met communicatiebureau 0to9 is een manier gevonden om dat voor elkaar te krijgen. Namelijk communiceren dat Rotterdam +R is.

Wat is +R? Dat is de dosis vitamine die Rotterdamse docenten dagelijks toegediend krijgen. Les geven in Rotterdam is namelijk uitdagender+R, interessant+R, en leuk+R. 

Wij maakten in totaal acht vlotte portretten van Rotterdamse leraren, die laten zien wat die +R nou allemaal te bieden heeft.

Zo hebben we Loes, een lerares die via de zij-instroom nu al een jaar in Rotterdam werkt, waar ze creatiev+R les kan geven bij de kinderen van groep 3.

En Erwin, een stoere leraar op het speciaal onderwijs, die zijn klas vol jongens helpt om zelfverzekerd+R en social+R te worden. Hij deelt zijn liefde voor het groeien van fruit en groente met de kinderen in de moestuin van de school, die hij zelf heeft aangelegd!

Loes

Erwin

Guvelle

Marion

Aysegul

Annemarieke

Zubeyir

Niels

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.