Video, fotografie én vormgeving

HandicapNL klopte bij ons aan met de vraag of wij op korte termijn een aantal video’s en foto’s konden produceren. Het doel; vrijwilligers van HandicapNL voor te lichten over de nieuwe manier van collecteren. De video’s moesten een authentieke uitstraling hebben en de nieuwe wijze van collecteren moest op een eenvoudige manier geduid worden. 

We hebben explainers geadviseerd. Explainers zijn authentiek, waardoor je geloofwaardig overkomt èn met het toevoegen van motion graphics verduidelijk je het verhaal. Ook is het relatief snel te produceren. We hebben alles op één dag geschoten; video en fotografie. Alles binnen één week opgeleverd. Door deze aanpak en het resultaat hebben we ook de vormgeving van de advertenties mogen doen. Kortom, een alles bevattende opdracht; video, fotografie en vormgeving.

Doe de vormgeving er ook maar bij!

De foto’s hebben we later gebruikt als basis voor de advertenties. De advertenties waren bedoeld voor verschillende doelgroepen met ieder een eigen tone-of-voice en boodschap. We schreven de copy en pakkende advertenties. De grootste uitdaging was om ze in verschillende formaten te produceren zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Maar dat is meer dan gelukt (al zeggen we het zelf). 

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.