Koop Kleur, Geef Kleur campagne

Flexa

Flexa Koop Kleur Geef Kleur Key Visual
Flexa Koop Kleur Geef Kleur Lets Colour Resultaat
Flexa Koop Kleur Geef Kleur Lets Colour Resultaat 2

Kleurrijke missie

Een kamer in je favoriete kleuren, dat wil ieder kind toch?!

Kinderen die het thuis financieel niet zo breed hebben, kunnen wel wat kleur gebruiken in hun leven. Met Flexa ‘Koop kleur, Geef kleur’ krijgen deze kinderen gekleurde muurverf voor hun kinderkamer cadeau zodat ook zij het positieve effect van kleur ervaren. Deze hartverwarmende actie, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp, draagt bij aan het creëren van een kleurrijke en positieve omgeving voor kinderen in Nederland.

Fotografie

Het begon met de vraag van Flexa om een Key Visual te fotograferen. Dit is altijd een heel nauwkeurig proces, op elk detail wordt gelet. Van locatie tot model en van een kussentje hier tot een lampje daar. Alles moet kloppen.

We hebben dit van begin tot eind begeleid en ervoor gezorgd dat er niets aan het toeval was overgelaten. Dit heeft geresulteerd in een herkenbare, kleurrijke foto. Maar daar bleef het niet bij…

Vormgeving

Want Flexa wilde de Key Visual ook graag doorvertaald hebben. De fotografie hebben we gebruikt voor de vormgeving van advertenties en banners. Wat best nog een uitdaging was gezien het vele aantal verschillende formaten.

Flexa Koop Kleur Geef Kleur vertalingen Key Visual

Video

De kick-off van de campagne vond plaats bij de maatschappelijke organisatie Pluryn in Oosterbeek. Samen met de kinderen en jongeren op deze zorglocatie, zijn kleuren voor hun kamers gekozen en ook de gezamenlijke woonruimte kreeg een flinke make-over.

Al meer dan tien jaar brengt Flexa onder de vlag van Let’s Colour kleur op plekken die wel wat kleur kunnen gebruiken. We hebben hier een inspirerend sfeerverslag van gemaakt. En hieruit voortvloeiend maakten we ook een aantal teasers voor sociale media.

Daarnaast hebben we ook nog een online commercial ontwikkeld, puur voor de Koop Kleur, Geef Kleur actie.

Koop Kleur, Geef Kleur commercial.

Flexa Let’s Colour dag AfterMovie

Flexa Let’s Colour dag Teaser

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.

Vers van de pers!

Explainer Haagse aanpak problematische jeugdgroepen
Animatie Common Ground Gemeente Rotterdam
Social video duurzame chocolade gemeente den haag