fbpx

De kracht van interactieve video

Sikkens heeft verschillende muurverven; een muurverf voor de gang, de woonkamer, het plafond, het trappenhuis… Voor de doelgroep kan het best ingewikkeld zijn om de juiste muurverf te kiezen. We adviseerde interactieve video.

De ruimte die je gaat schilderen’. Vanuit de customer journey was dat een logisch vertrekpunt.

Boomstructuur

Productie

Het maken van een interactieve video begint aan de tekentafel. De producten worden eerst in kaart gebracht, gecategoriseerd en gekoppeld aan de meest voorkomende situaties. Dit resulteert in een zogenoemde boomstructuur waarin alle mogelijk klikbare opties zichtbaar worden. Al deze opties worden uiteindelijk video’s of grafische elementen waar de klant doorheen kan ‘wandelen’, met als einddoel een passende muurverf.

Delivery

Dit alles resulteert in één videoproduct dat alles in zich heeft; productinformatie, hulp en branding. De kijker zit achter het stuur en bepaalt zelf wat hij of zij wil zien. De uitdaging bij de oplevering lag in een optimale ervaring op zowel mobiel, tablet als laptop. Dit betekent dat de laadtijd niet te lang mag zijn en de elementen op alle platforms goed leesbaar moeten zijn.

Meten is weten

Klikgedrag levert een hoop informatie op. Dat is met een interactieve video niet anders. Op basis van de maandelijkse rapportage heb je inzicht in wat mensen wel of niet willen weten. Met deze informatie ben je in staat om advies te optimaliseren, informatievoorziening aan te passen of uit te breiden en zelfs je winkel beter af te stemmen op de behoefte van de klant.

Interactieve video

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.