Productie  video’s en een Google Business tour voor Inergy • laat maar zien

Wanneer je het woord ‘data’ hoort, gaat de gedachte al snel naar 1’en en 0’en. Matrix-groene rijen aan codes en een hoop grafieken. Ook voor de ‘tech-savvy’ mensen onder ons is data vaak nog een abstracte term. Dat terwijl data overal om ons heen verzameld wordt, interessante inzichten kan bieden en processen kan verbeteren.

De kracht achter de data

Inergy is zo’n bedrijf die slim omgaat met data en bedrijven helpt beter te presteren. Inergy is een dienstverlener uit Woerden op het gebied van business intelligence (bi), data-analyse en data herstel. Met 130 werknemers ligt de focus op vier markten: overheid, detailhandel, financiële instellingen en logistiek. Het portfolio van Inergy is dan ook erg breed.

De grote hoeveelheid diensten en producten maakt het erg lastig om aan de klant en toekomstige werknemers uit te leggen wat Inergy kan – en beter doet dan de concurrentie.

Hierdoor ontstonden twee uitdagingen: het verkrijgen van nieuwe leads en bereiken van potentiële werknemers.

Het antwoord op deze uitdagingen lag in de kern van Inergy: niet in de data, de diensten of producten die zij aanbieden; maar juist in de kracht achter al deze data. De mensen. Hun eigen mensen.

Dit was de start van een authentieke campagne:

‘Geef data een gezicht, geef data Inergy!’

Productie

Om klanten te laten zien wat Inergy allemaal kan pakte we het groots aan. We kozen voor Inergy’s meest prestigieuze project: de dataverwerking van de PostNL Track & Trace. In de video worden verschillende technische onderdelen besproken, met als doel de potentiële klanten laten zien dat Inergy behoort tot de absolute top van haar branche. Het straalt autoriteit uit en zorgt voor vertrouwen. Later volgde ook nog een video over LIAS software bij de gemeente Hilversum.

Om de potentiële werknemers te bereiken hebben we ook een aantal employer branding video’s gemaakt. Deze video’s zijn een soort portret van de huidige werknemers.

Zij vertellen zelf wat ze doen, leuk vinden in hun werk en wat ze waarderen in een werkgever als Inergy.

Online zichtbaarheid via Google Streetview

Om de online zichtbaarheid te verbeteren op Google en bezoekers een indruk te geven van het prachtige pand van Inergy hebben we een Google Business tour geproduceerd. Deze tour is gekoppeld aan Google Streetview waardoor je zo, vanuit de straat, het pand van Inergy binnenloopt. (Bocavista is Google Streetview Certified).

Dat is niet alles. Binnenkort meer!

Google Business Tour voor Inergy

Deze tour is gekoppeld aan Google Streetview waardoor je zo, vanuit de straat, het pand van Inergy binnenloopt.

Testimonials Gemeente Hilversum en Post NL

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.