Case WHY Search

Bocavista Design & Social Club

Produceren van online content, opzetten, beheren en adverteren op LinkedIn en Facebook

Bocavista gaf advies voor de website, verzorgde de fotografie, produceerde social video’s en nam het opzetten en bijhouden van de social media op zich.

Wij stelde voor een platform te zoeken om zijn drive en mooie boodschap te verkondigen. De voorkeur ging al snel uit naar LinkedIn en Facebook. LinkedIn als primair kanaal, waar posts als eerste geplaatst worden, Facebook als secundair kanaal. Op LinkedIn richten we ons voornamelijk op organisch bereik en het netwerk warm houden. Via Facebook maken we voornamelijk gebruik van de advertentiemogelijkheden. Wel zorgen we ervoor dat Facebook actief is door alle posts van LinkedIn later te plaatsen op Facebook. Op deze manier krijgt LinkedIn organisch alle aandacht en zijn we ook actief op Facebook. De posts hebben we onderverdeeld in een aantal thema’s: vacatures, tips voor werknemers en werkzoekenden en succesvol vervulde vacatures. Voor deze kanalen zijn ook banners en foto’s gemaakt.
Als je online zichtbaar wil zijn en op wilt vallen dan is video een must have.
Voor WHY Search hebben we een aantal video’s op efficiënte wijze geproduceerd

De beste recruiter voor de maakindustrie zijn. Dat is het doel van Henk Westerduin, die samen met zijn dochter Yvanka het familiebedrijf WHY Search runt.

Met zijn eigen aanpak als het gaat om het vinden van de juiste sollicitanten gaat hij voor een duurzame relatie. De ideale werknemer die past bij het bedrijf, de cultuur en het team. Maar hoe val je op als tweekoppig familiebedrijf uit IJsselstein, in een verzadigde markt?

“Vooral jezelf zijn”, is het antwoord van Bocavista.

Na een goed gesprek met Henk was duidelijk dat Henk heel veel te vertellen heeft. Letterlijk. Het gesprek liep dan ook een uur uit. Zijn kennis, enthousiasme en drive is precies hetgeen dat hem anders maakt dan anderen. Wij realiseerden ons dat we dit niet moesten veranderen, maar juist moeten versterken.

Als je online zichtbaar wil zijn en op wilt vallen dan is video een must have

Voor WHY Search hebben we een aantal video’s op efficiënte wijze geproduceerd:

Authenticiteit is het belangrijkste!

In al deze uitingen was authenticiteit het belangrijkste: gewoon jezelf zijn en geen ingestudeerde antwoorden geven. De video’s werden geplaatst op de website, verspreid via de social media kanalen en via social advertising.

Opzetten, beheren en adverteren op LinkedIn en Facebook

Wij stelde voor een platform te zoeken om zijn drive en mooie boodschap te verkondigen. De voorkeur ging al snel uit naar LinkedIn en Facebook. LinkedIn als primair kanaal, waar posts als eerste geplaatst worden, Facebook als secundair kanaal.

Op LinkedIn richten we ons voornamelijk op organisch bereik en het netwerk warm houden. Via Facebook maken we voornamelijk gebruik van de advertentiemogelijkheden.

Wel zorgen we ervoor dat Facebook actief is door alle posts van LinkedIn later te plaatsen op Facebook. Op deze manier krijgt LinkedIn organisch alle aandacht en zijn we ook actief op Facebook.

De posts hebben we onderverdeeld in een aantal thema’s: vacatures, tips voor werknemers en werkzoekenden en succesvol vervulde vacatures. Voor deze kanalen zijn ook banners en foto’s gemaakt.

Testimonial video Jordi

Testimonial video Dirk

Vacature video Dennis

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 06 53 55 24 58 of mail naar nynke@bocavista.nl.