fbpx

Social Media Marketing

We helpen je graag van strategie of concept tot distributie. Maar als je ideeën hebt helpen we die te verdiepen tot een creatief content format.

We helpen je graag van strategie of concept tot distributie.

We ontwikkelen samen een sterk concept om jouw boodschap over te brengen op ieder gewenst social media platform.

We bedenken, ontwerpen, plaatsen en helpen je bij het beheren en verspreiden van jouw online- en social advertising campagnes.

Social Media Uitbesteden

We bedenken, ontwerpen, plaatsen en helpen je bij het beheren en verspreiden van jouw online- en social advertising campagnes.

Social media bijhouden kost veel tijd en indirect dus ook geld. Besteed het beheer van jouw social media aan ons uit. Wij helpen je met de effectieve inzet van je social media kanalen.

Je wil online zichtbaar zijn maar…

  • … je kunt niet álles. Het team dat je nodig hebt, bestaat uit een ontwerper, copywriter en social media-expert. Eén alleskunner vinden, valt niet mee.
  • … het is een race tegen de klok. Probeer die online ontwikkelingen maar eens bij te benen… Píjlsnel gaan ze!
  • … het is tijdrovend. Het bijhouden van alle platforms kost een mkb-bedrijf zo’n 6 tot 14 uur per week. Als grotere organisatie ben je 10 tot 20 uur per week zoet. Tenminste, als je het góed wilt doen.
  • … je moet al zoveel. Het communicatievak wordt in dit digitale tijdperk alleen maar breder. Als ondernemer heb je veel ballen hoog te houden, en focus je het liefst op waar je goed in bent.
  • En vergeet vooral de inhoud niet. Het is niet eenvoudig om maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks de juiste content te plaatsen. Of berichten over wat je die dag gedaan hebt, zitten volgers ook niet altijd te wachten.

Dat kan anders en wij kunnen helpen.

Cases

Rijksoverheid

Handicap NL

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: “Dat bureau zie ik wel zitten”? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we hoe ons team jou kan helpen.

Bel mij op 034 82 20 055, 06 535 52 458 of mail naar nynke@bocavista.nl.