Stagiair gezocht!

Creatieve video-editor

Wanneer content de moeite waard is, zijn mensen bereid het te consumeren, het te delen en zich erdoor te laten versterken. Sinds 2008 realiseert Bocavista content die aansluit bij een beeld gedreven maatschappij waarin consumenten graag de ogen ‘strekken’ en een boodschap die aantrekkelijk, authentiek en geloofwaardig is verpakt, willen omarmen.

Bocavista snapt dat effectieve content meer is dan een optelsom van bewegende beelden. De behoeften van de doelgroepen veranderen 24/7, een tone of voice is belangrijker dan ooit en anticiperen op de ongrijpbare grillen van communicatie is inmiddels een kwalitatief ambacht.

Wij produceren nooit zonder inzicht, maar scannen de vraag van de klant, de behoeften van de doelgroep en inventariseren de strategische kaders van content. Want content zonder onderbouwing heeft doorgaans weinig kans van slagen.

Kan jij je hierin vinden èn …  

… ben jij gemotiveerd en leergierig?

… ben jij stressbestendig en flexibel?

… kan jij goed werken in teamverband, maar ook zelfstandig taken op je nemen?

… doe je een MBO- of HBO AV-opleiding?

… zit je in je derde jaar?

… werk je met Adobe?

… ben je in het bezit van een rijbewijs? Handig maar geen must.

Wat wij bieden wij?

Een super veelzijdige stage waarin jij je kan ontwikkelen en je klaar kan maken voor de arbeidsmarkt. Je leert nóg meer over editten, mag je verdiepen in innovatieve tools en ook meehelpen in (bijvoorbeeld) de livestream studio. De keuze is aan jou. Je krijgt goede begeleiding èn een stagevergoeding van €400 euro per maand.

Periode

Vanaf januari / februari 2023

Reageren / meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een mail of bel naar Nynke. (nynke@bocavista.nl / 06 53 55 24 58).

Vers van de pers!

Explainer Haagse aanpak problematische jeugdgroepen
Animatie Common Ground Gemeente Rotterdam
Social video duurzame chocolade gemeente den haag