Vacature Video Editor

Bocavista zoekt per direct versterking. Een beelddenker met passie voor video die er voor zorgt dat ons werk nóg meer ritme, eigenheid en verrassingen bevat.

We zijn niet alleen geïnteresseerd in jouw technische skills, maar ook zeker benieuwd naar je creativiteit. Je bent op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen, maar loopt ook warm voor bijzondere verhalen. Met jouw skills en enthousiasme, maak je video’s voor diverse klanten. Je bent een echte beelddenker en kan kwaliteit leveren op meerdere projecten tegelijkertijd. Je bent flexibel en sociaal vaardig. Onze ideale kandidaat werkt goed in teamverband, heeft een hands on mentaliteit, wil het maximale uit ieder project halen en is stressbestendig.

Bocavista is een video productie bedrijf gevestigd in Woerden. We hebben een opname studio voor hybride en online events in Utrecht. Het team bestaat uit een groep vakidioten met ieder zijn expertise. Of we nu werken aan social video’s, een bedrijfsfilm, pre-rolls, motion graphic animatie of explainers, we willen een verhaal in beeld brengen en dat zo goed mogelijk doen. Jij kan ons hier bij helpen, voor 4 dagen in de week, tegen een marktconform salaris.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring – minimaal 5 jaar – in Adobe Creative Cloud
  • Gevoel voor beeld en film
  • Vloeiend in Nederlands woord- en schrift
  • Een zelfstandige teamplayer met oog voor detail
  • Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Utrecht.

Til jij elk verhaal naar een hoger niveau? Dan ben jij de editor die wij zoeken! Neem contact met ons op en mail je cv naar nynke@bocavista.nl.