fbpx

Zet je bedrijf in de schijnwerpers

We helpen bedrijven met hun online zichtbaarheid en om top-of-mind te blijven bij hun doelgroep. Dat doen we door authentieke content te creëren en verspreiden op de juiste online kanalen.

Kortom: Bocavista is een one-stop-shop voor al je communicatie.

Als full service content marketing bureau bieden wij een compleet pakket. Wij ontwikkelen social media marketing strategie, maken video’s, zorgen voor YouTube marketing, teksten en fotografie.

Al je marketing- & communicatiebehoeften onder één dak.

Ervaren en gedreven team

Ervaren en gedreven

Vanuit onze achtergrond als marketingspecialist bij multinationals en als programmamaker bij commerciële en publieke tv-zenders zijn wij sinds 1992 intensief bezig met communicatie. Die ervaring zetten wij samen met onze kennis van innovatieve communicatiemiddelen in om verrassende en doeltreffende content te maken. Altijd pragmatisch en hands-on, zonder uit het oog te verliezen wat het klanten oplevert.

Online marketing

We helpen bedrijven en organisaties om online optimaal zichtbaar te zijn. We maken websites en bedenken en produceren online content. Die we vervolgens verspreiden op paid en owned kanalen. We gebruiken hierbij onze kennis en 23+ jaar ervaring in de B2B en B2C markt.

Online marketing

Video en animatie

Wij bedenken en produceren videocontent voor bedrijven en organisaties. Eenvoudig en snel geregeld. We mogen ons – in alle bescheidenheid – experts in online en social video noemen, met 2.000+ geproduceerde video’s.

Vormgeving en copywriting

We ontwerpen jouw flyer, folder, brochure of poster. You name it, we design it. En copywriting wordt niet voor niets in één adem genoemd: tegelijkertijd redigeren we de teksten. Want de inhoud is mínstens zo belangrijk.

Wij bieden deze diensten tegen een vast tarief per maand. Account- of projectmanagers komen op onze facturen niet voor. Hierdoor bespaar je tot wel 30% ten opzichte van traditionele bureaus.

Ontwerp & DTP. Bij een goed ontwerp draait het om interactie, inspiratie en conversie.
Wij maken foto’s voor social media, brochures, websites of campagnes.

Wij maken foto’s voor social media, brochures, websites of campagnes. De ene foto is namelijk de andere niet. We begrijpen dat een foto voor Instagram, LinkedIn of Facebook efficiënter geproduceerd moet worden dan een campagnebeeld. Met beide hebben we ervaring.

O, en extra opvallen met een 3D-foto, een 360° foto of tour, of een luchtfoto? Bocavista is Google Streetview gecertificeerd en ROC gecertificeerd (check de site van de overheid met de gecertificeerde bedrijven).

Social media marketing

Content geproduceerd? Dan gaan we die verspreiden op social media via organische berichten of advertising. We begrijpen dat de (digitale) wereld sneller verandert dan je bij kan houden. Om online optimaal zichtbaar te zijn heb je een team van experts nodig in verschillende disciplines.

 Met de Bocavista Social Club haal je al die disciplines tegen een vast tarief in huis.

Social media marketing

Vers van de pers!

Neem dan contact met ons op!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: dat bureau zie ik wel zitten? Neem dan contact op!

Bel mij op 034 82 20 055, 06 535 52 458 of mail naar nynke@bocavista.nl om te ontdekken hoe ons team jou kan helpen.