fbpx

Wow-effect met virtual reality

Maak een in het oog springende virtual reality/360°-video en deel ‘m via social media. Succes gegarandeerd!

Virtual Reality voor e-learning, merkactivatie of entertainment.

Bocavista behoort tot de voorhoede van Nederlandse VR-producenten

Een goede website is gebruiksvriendelijk.

Ons team van regisseurs, cameramensen en editors begeleiden je productie van script tot oplevering. Daarnaast leveren we ook alle techniek en kennis om je te begeleiden op bijvoorbeeld je evenement.

Seymour360 (dochterbedrijf van Bocavista bv) is bekend van de nominatie Beste Social Award “Beste Video 2016” met “Baron 1898 van de Efteling”, selectie tijdens het filmfestival van Cannes voor beste VR-film 2017 met “The Night Watch” en VR-activatie voor Gazelle en TeamNL.

Virtual Reality trekt de aandacht, is innovatief en maakt indruk

Virtual Reality is een krachtige ‘tool’ voor de beperkte ruimte van je event of beurs stand. Met de VR-brillen biedt je bezoekers de mogelijkheid om in een andere werkelijkheid te stappen. Een werkelijkheid die jij bepaalt. Want de VR-content vertelt jouw boodschap; hetzij een rondleiding door een van je vestigingen of een hands-on uitleg van je product.

Innovatief en hot

De meeste mensen hebben weleens van virtual reality gehoord, maar het nog nooit zelf beleefd. Laat de eerste kennismaking via jouw merk zijn. Wedden dat het een onvergetelijke ervaring wordt?

Wow-effect

360°-content in combinatie met een high-end virtual reality-bril of een gepersonaliseerde VR cardboard (kartonnen variant) creëert de ultieme beleving op beursstand, winkelvloer of evenement.

Opvallend

Heb jij moeite om jouw boodschap over de bühne te brengen? Gewoon omdat het lastig is om op te vallen? Maak dan een in het oog springende virtual reality/360°-video en deel ‘m via social media. Succes gegarandeerd!

Mond-tot-mond reclame

Omdat het vernieuwend is, wordt erover gesproken en delen mensen jouw te gekke content graag. De content kan je achteraf ook delen via social media.

Entertain door middel van Virtual Reality

Voor evenementen en beurzen.

Virtual Reality is een krachtige ‘tool’ voor de beperkte ruimte van je event of beurs stand. Met de VR-brillen biedt je bezoekers de mogelijkheid om in een andere werkelijkheid te stappen. Een werkelijkheid die jij bepaalt. Want de VR-content vertelt jouw boodschap; hetzij een rondleiding door een van je vestigingen of een hands-on uitleg van je product.

Hoe werkt een 360-graden video en virtual reality? Bekijk de animatie! 

Case: Dorian ging op verkenning in Pyeongchang met de Gazelle CityGo TeamNL fiets

Samen met Helden Media ontwikkelden we een 360 graden VR Experience. De experience werd ingezet tijdens de officiële presentatie van TeamNL, in Gazelle winkels in het hele land en via social media.

Bocavista - Gazelle Case

Zo produceerde we, per platform, en virtual reality ervaring.

Train door middel van Virtual Reality

VR E-Learning prikkelt zintuigen, verhoogt focus en verspreid kennis exponentieel

Trainingen en colleges in Virtual Reality zijn interactie, meeslepend en effectief. Het dragen van een VR-headset dompelt de kandidaat volledig onder in de educatieve situatie. Het zorgt voor een perfecte focus, want de kandidaten kunnen niet afgeleid worden. E-Learning gaat verder dan informatieoverdracht. Emotie wordt onderdeel van jouw trainingen en cursussen. Hiermee creëer je een leerervaring die blijft hangen.

VR prikkelt meerdere zintuigen

Met VR E-learning zend je niet alleen informatie. Je plaatst je kandidaat in een omgeving waarin ze keuzes moet maken en direct met de gevolgen wordt geconfronteerd. Emotie als onderdeel van de les.

VR verhoogt rendement

Een kandidaat onthoudt in een Virtual Reality training tot 30% meer van de aangeboden informatie. Geen afleiding, dus meer focus.

VR levert meer output

Je training of cursus is niet beperkt tot de trainingsruimte of het klaslokaal. Biedt de lesstof online aan en vergroot je potentiële bereik.

Case: Personeel van NS werd middels VR getraind en mét succes

Bocavista produceerde in opdracht van DigitasLBi de content voor een virtual reality training voor het NS personeel. Doel was om om de dure trainingsprocedure efficiënter te maken. Een interactieve smartphone applicatie in combinatie met 360º fotografie en video was het resultaat. Bekijk de case.

Meer weten over onze diensten? Maak nu een afspraak!

Dat bureau zie ik wel zitten!

Denk je nu: dat bureau zie ik wel zitten? Neem dan contact op!

Bel mij op 034 82 20 055, 06 50 65 71 71 of mail naar bas@bocavista.nl om te ontdekken hoe ons team jou kan helpen.